Horeca en winkels

Spreekt dienstverlening jou aan? Dan kan je in één van onze winkelpunten of horecazaken terecht, of in ons was- en strijkatelier. Je vult de winkelrekken, verwelkomt de klanten en bedient hen, zorgt dat de zaak netjes blijft, ... In deze ateliers heb je veel sociaal contact, en bent vriendelijk voor de klanten, en samenwerken met anderen is erg belangrijk.

 

Wil je meer informatie over werken bij Groep Ubuntu of heb je een specifieke vraag over onze maakateliers? Aarzel niet om onze mensen van Het Loket te contacteren. Zij helpen je graag verder.

Contacteer Het Loket


 

de BOkes

Hou je van sociaal contact? Leg je mensen graag in de watten? Speel je bovendien graag spelletjes? Dan is deBOkes misschien wel jouw ideale werkplek! Je houdt de speel-o-bistro netjes, tovert gerechten op tafel en bakt taarten, zorgt dat de tafels gedekt zijn, bedient de klanten en legt de volksspelen uit. Dit alles uiteraard samen met je team collega-uitbaters.


 

het Andere geschenk

In het Andere geschenk bieden we de producten aan die in de verschillende ateliers worden gemaakt. Je bent dus de ambassadeur van onze producten. Daarnaast verkopen we ook een gamma aan producten van collega-organisaties. Je houdt de winkel netjes, vult de rekken aan of staat aan de kassa. Je verwelkomt de klanten, helpt hen bij hun keuze en werkt als team nauw samen.


 

Het Ganzenhof

In bioboerderij het Ganzenhof hebben we zowel de Ganzenhofwinkel als het bezoekerscentrum waar je aan de slag kan. Je ontvangt bezoekers en biedt hen de producten aan die vers van het veld komen of in de ateliers van het Ganzenhof worden gemaakt.


 

De Drie Wijzen

De Drie Wijzen is een echte belevingswinkel. Naast producten van Groep Ubuntu en collega-organisaties is De Drie Wijzen ook een Oxfam Wereldwinkel, en kan je er lokale Kuurnse producten vinden. Bovendien kunnen mensen er terecht voor een drankje, soep of een stukje taart. Als je hier komt werken, zorg je ervoor dat de belevingswinkel netjes is, dat klanten kunnen genieten van een hapje en een drankje, en dat iedereen er warm ontvangen wordt. Regelmatig komen groepen en verenigingen samen, of ontvangen we mensen uit de buurt voor een soeppauze.


 

De Kameel met Vier Bulten

Poëzie staat centraal in de Kameel met Vier Bulten. Hier kan je terecht voor de producten die in de ateliers worden vervaardigd, al dan niet met een opschrift van een gedicht. Ook voor ons aanbod aan doopsuikerartikelen kan je hier terecht. Hou je van deze kleine geschenkjes, of ben je fan van mooie woord(speling)en? Dan ben jij misschien wel de geschikte verkoper voor de Kameel met Vier Bulten!


 

Pico bello

Pico Bello zorgt er, zoals de naam zegt, voor dat alles pico bello is. Je gaat de was van de verschillende werkplekken ophalen. Dan was en strijk je de werkkledij die in de ateliers wordt gedragen met de grootste zorg. Daarnaast is er ook ruimte voor handwerk, zoals breien en haken.