Passerelle

Jij als persoon staat centraal. We willen jou sterker maken en werken op twee vlakken: zelfregulering en opbouw van veerkracht. We luisteren eerst goed naar jouw vraag en bekijken van daaruit hoe jouw traject er uit zal zien. 

Activeringstrajecten: succesvol aan het werk

Leren plannen en organiseren staat centraal. We leren je probleemoplossingsvaardigheden en zelfreguleringsvaardigheden aan, die op verschillende levensdomeinen effect hebben: initiatief nemen, aanpassen aan nieuwe omstandigheden, planmatig werken, de geleerde vaardigheden toepassen in een andere context, ... Daarnaast staan we stil bij werkattitudes, intrinsieke motivatie en leren we je hoe je kan omgaan met gevoelens en stress op het werk. 

Veerkrachttrajecten: versterken van draagkracht

We creëren een houvast, rust en intrinsieke veiligheid en zorgen voor een beter evenwicht tussen draagkracht en draaglast. We reiken je tools en handvaten aan die jou ook in de toekomst kunnen blijven versterken. Vanuit een holistisch mensbeeld gaan we aan de slag met mindfulness, aromatherapie, energetische lichaamsbehandeling, stress- en burn-outcoaching, psycho-educatie en/of natuurbeleving met als doel jou terug op het goede spoor te krijgen.

 

Vragen?


Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Aarzel zeker niet om onze mensen van Het Loket te contacteren. Zij helpen je graag verder.

Contacteer Het Loket