Verstandelijke beperking

Bij Groep Ubuntu bieden we jou, samen met je familie, het beste antwoord op je zorgvraag, ook als die zorgvraag verandert. In een warme omgeving waar je jezelf mag zijn, bieden we je ondersteuning, zowel in het werken als in het wonen.

Wij hanteren een persoonlijke aanpak met individuele ondersteuning of ondersteuning in kleine groep. Stapsgewijs, vanuit een veilige basis, streven we naar zelfstandigheid, rekening houdende met je wensen, je kunnen en je aankunnen.

We bieden jou een omgeving waarin we geloven in je mogelijkheden, en waarin we je mogelijkheden en talenten verder ontwikkelen, zodat je fier kan zijn op wat je kan realiseren. We ondersteunen je om actief aan de maatschappij deel te nemen, en om de hindernissen – die je beletten om bij de maatschappij te horen – te overwinnen.

 

Wil je meer informatie over werken bij Groep Ubuntu of heb je een specifieke vraag over onze ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking? Aarzel niet om onze mensen van Het Loket te contacteren. Zij helpen je graag verder.

Contacteer Het Loket