Wij zoeken een zorgkundige voor Villa Madiba

Voor onze recent gebouwde woning in Avelgem, Villa Madiba, zoeken we zorgkundigen die tijdelijk ons enthousiast team kan vervoegen, met kans op verlenging. In de woning bieden we permanente huisvesting aan 24 mensen met een intensieve ondersteuningsvraag.


Dit zijn cliënten die veel nabijheid en ondersteuning nodig hebben: medische zorg, ADL ondersteuning, nachtzorg, hoge permanentienood. We streven naar een persoonsgerichte dienstverlening met maximaal respect voor elk persoon.

Als zorgkundige stel je de cliënt centraal en werk je zelfstandig. Je hebt goede sociale vaardigheden, een warme, open en empathische houding en straalt rust en vertrouwen uit. Open communicatie en integriteit zijn kwaliteiten van jou en je hebt een grote verantwoordelijkheidszin. Je vindt het uitdagend en boeiend om in ontmoeting te gaan met de cliënt, binnen zijn realiteit, waarin het ‘lichaamsgebonden ervaren’ een zeer belangrijke rol speelt.

We hebben 2 tijdelijke contracten openstaan met tewerkstellingsbreuk 23u/week en 25u/week. Eventueel kans op verlenging. Verloning volgens barema paritair comité 319.01, maximum klasse 2 (volgens diploma en relevante anciënniteit). Opstartdatum is te bespreken. 

Vacature zorgkundige

Stuur je motivatiebrief en CV met vermelding van de vacature via mail naar steffy.tran@groepubuntu.be. Solliciteren kan tot 15/08/2021. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 23 augustus.


Ander nieuws