Vacature zorgkundige weekendwerk

In Villa Madiba wordt er permanente huisvesting geboden aan 24 personen met een intensieve ondersteuningsvraag. Dit zijn cliënten die veel nabijheid en ondersteuning nodig hebben: medische zorg, ADL ondersteuning, nachtzorg, hoge permanentienood. Wij zijn op zoek naar een zorgkundige voor weekendwerk.


Als zorgkundige stel je de cliënt centraal en werk je zelfstandig. Je hebt goede sociale vaardigheden, een warme, open en empathische houding en straalt rust en vertrouwen uit. Je vindt het uitdagend en boeiend om in ontmoeting te gaan met de cliënt, binnen zijn realiteit, waarin het ‘lichaamsgebonden ervaren’ een zeer belangrijke rol speelt.

Je verzorgt de cliënten: wassen, ondersteunen bij toiletbezoek, aanbrengen van incontinentiemateriaal, aankleden, aandacht voor slaapcomfort, aandacht voor zithouding en ergonomie,… Daarnaast benut je jouw kennis op vlak van zorgkundige expertise en dit vooral op medisch vlak. Je gebruikt zorgmomenten als kwalitatief contactmoment en ze zijn instrument tot kwaliteit van leven (comfort, rust, ontspanning). Je observeert de klinische toestand van de cliënt en helpt deze mee opvolgen.

Hou je ervan om mensen te verzorgen en heb een ervaring in de job, dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. 

Bekijk de volledige vacature op onze jobsite

Interesse?
Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór 21 oktober door via mail naar steffy.tran@groepubuntu.be.


Ander nieuws