Vacature Werkvloerbegeleider tAlternatief

Bij vzw tAlternatief zoeken we een werkvloerbegeleider. Als werkvloerbegeleider sta je in voor het aansturen en begeleiden van een groenploeg, de medewerkers zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gedurende de wintermaanden stuur je ook een klusploeg aan. 


Vzw tAlternatief wil mensen activeren via een talentgerichte benadering en een alternatief aanbod van werk. We geven mensen kansen om te ontwikkelen, leren, creëren, realiseren en sociale contacten te leggen.

Je staat als werkvloerbegeleider in voor de dagelijkse operationele werking waarbij je de taken voorbereidt, verdeelt en opvolgt. Je werkt ook actief mee met de ploeg en bent het aanspreekpunt voor de klant. 

Je hebt aandacht voor veiligheid, orde en netheid en hebt een sterk probleemoplossend vermogen. Je bent technisch sterk in groenonderhoud en combineert je kennis met een praktische aanpak. Daarnaast ben je een handige harry en kan je vlot overweg met verschillende machines. Bovendien ben je een echte teamplayer. Je beschikt over een diploma tuinbouw of enkele jaren werkervaring in het groenonderhoud. Ervaring in het ondersteunen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is een meerwaarde. 

Bekijk de volledige vacature Werkvloerbegeleider.

Wij bieden een voltijds contract van onbepaalde duur met verloning volgens paritair comité 329.01 en maaltijdcheques van € 4,40. We voorzien opstart op 1 september.

Interesse? Bezorg ons jouw sollicitatie ten laatste op 1 juli via mail naar faustine.vanderbeke@groepubuntu.be.  


Ander nieuws