Vacature medewerker buurtpunt 'De Drie Wijzen

Voor ons buurtpunt ‘De Drie Wijzen’ zijn wij op zoek naar een Medewerker buurtpunt De Drie Wijzen. Als medewerker buurtpunt ben je een ondernemende bruggenbouwer en organisator. Je speelt een sleutelrol in het verbinden van De Drie Wijzen én onze organisatie met de buurt.


Ben jij degene die, samen met cliënten en vrijwilligers, het buurtpunt tot leven brengt?

De Drie Wijzen is als buurtpunt een samenwerkingsverband tussen Groep Ubuntu en Oxfam Wereldwinkels. Je kan er terecht voor duurzame, kwaliteitsvolle geschenken en (h)eerlijke en lokale producten.Tegelijk kan je er gezellig een babbel slaan samen met een hapje en een drankje. Onze cliënten en vrijwilligers zorgen voor een fijne bediening.

De Drie Wijzen wil als buurtpunt een plek zijn waar iedereen zich welkom voelt en waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. We willen inspelen op de noden van de gemeente, de buurt, verenigingen... waardoor we altijd een relevant onderdeel blijven van de buurt. Interesse?

Bekijk deze vacature op onze jobsite.

Stuur jouw sollicitatiebrief en CV vóór 20/06/2024 via e-mail naar hr@groepubuntu.be. Wij verzekeren een vlotte en vertrouwelijke aanpak van je kandidatuur.


Ander nieuws