Vacature coördinator HISE vzw

Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je graag werken met een enthousiast team van werkbegeleiders? Heb je ervaring met het coachen van medewerkers en/of voeling met de diverse aspecten van leidinggeven? Voor HISE vzw zijn we op zoek naar een coördinator. 


HISE vzw biedt als Arbeidszorg initiatief betekenisvol werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en mensen met een beperking. Een team van gedreven en enthousiaste werkbegeleiders biedt kwaliteitsvolle ondersteuning op maat. Ze worden uitgedaagd en krijgen alle kansen om door te stromen naar een betaalde job met ondersteuning of in het reguliere arbeidscircuit. Daarnaast garandeert HISE in opdracht van bedrijven en publieke organisaties, een kwaliteitsvolle uitvoering en opvolging van semi-industrieel werk. HISE beschikt over een hout- en inpakatelier en een montage- en assemblage atelier. Er wordt gestreefd naar kwalitatief waardevolle producten en diensten die een meerwaarde hebben voor zowel de vzw, de medewerkers, de klanten en de samenleving.

Interesse?  Bekijk de vacature op onze jobsite of hier.
 
Stuur jouw sollicitatiebrief en CV via e-mail naar hr@groepubuntu.be. Wij verzekeren een vlotte en vertrouwelijke aanpak van je kandidatuur.


Ander nieuws