Rijd jij graag met een busje?

We zoeken vrijwillig chauffeurs voor onze woningen in het zuiden van West-Vlaanderen. Je haalt de cliënten 's morgens op in de woning en brengt hen naar het dagcentrum of zorgt ervoor dat ze in de late namiddag weer veilig thuiskomen. 


Met de auto rijden is voor veel mensen met een beperking niet mogelijk. In de ruime regio Zuid-West-Vlaanderen hebben wij verschillende woningen waar zij ondersteuning krijgen om zo zelfstandig mogelijk te wonen en leven. In onze dagcentra vullen ze hun dag op een zinvolle manier in door mee te werken aan ambachtelijke producten of opdrachten uit te voeren voor bedrijven. 

Om in het dagcentrum te geraken, hebben wij bussen ter beschikking waar je met een gewoon rijbewijs B mee mag rijden. We zoeken mensen die als vrijwilliger af en toe ‘s morgens of ‘s avonds een rit willen rijden met een aantal cliënten. Onze dagcentra starten om 9u en eindigen om 16u. 

De eerste keren gaat er sowieso iemand mee, je krijgt uitleg over de ritten en over de mensen die met jou meegaan in de bus. Zo leer je hen snel kennen. Als chauffeur ben je een vertrouwenspersoon waar de cliënten graag een band mee opbouwen. 

Is dit iets voor jou? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend. We geven je graag wat meer uitleg en beantwoorden met plezier al je vragen. 

vrijwilligerswerk@groepubuntu.be - 056 64 60 62


Ander nieuws