Beleef de zomer bij De BOkes

Samen vieren we de zomer, of het er nu het weer voor is of niet. Doe jij mee? We stellen je graag ons zomeraanbod voor.


In de BOkes geniet je van een lekkere zomercocktail vanuit onze hangmat of strandstoel. In de gezellige binnentuin verrassen we je met lekkers en gezelligheid.
Voor de zoetebekjes hebben we huisbereid ijs met toppings. Voor de hartige knabbelaars voorzien we een uniek tapasplankje met tapenades gemaakt in ons smaakatelier in Kortrijk. Daarnaast bieden we jou verfrissende drankjes en (h)eerlijk appelsap van onze bioboerderij Het Ganzenhof in Avelgem. 

Om de congé in te zetten én uit te zwaaien nodigen we je uit voor onze twee zomerlunches

Wil je liever thuis genieten?
In onze winkel ‘Het Andere Geschenk’ ontdek je de producten uit onze ateliers.

We stellen met veel plezier een ‘ander’ geschenk samen voor juf, meester of om vrienden te verrassen bij een zomerbezoekje.  

 • Spelen tijdens de zomer 1+1 gratis: Gezinnen of groepen die deze zomer komen spelen, verwelkomen we graag nog eens gratis terug voor 31 augustus. 

 • Zomerlunch op 10 juli & 21 augustus van 12 u tot 14 u. Reserveer tijdig je plekje.
  We voorzien een aperitief, hoofdgerecht en koffie of thee voor de fijne prijs van € 21. Kinderen tot 10 jaar betalen € 15.
  Reserveren kan tot 3 dagen vooraf via info@debokes.be of 056 44 04 20.
  Op onze zomerkaart: Appelsap van bioboerderij Het Ganzenhof, huisgemaakte cocktail en mocktail, tapasplankje en verfrissend alcoholvrij bier naast onze vaste dranken.  

 • In onze winkel Het Andere Geschenk: ontdek K-Lumet, aanmaakhoutjes, handgemaakte tapasplankjes, zomeraperitieven, crackers, tapenades en zoveel meer.

Openingsuren de BOkes en Het Andere Geschenk

 • Dinsdag tot vrijdag: 11u30 tot 18u
 • Zaterdag: 13u30 tot 18u
 • Wij gaan er even tussenuit van 18 juli tot en met 15 augustus.

Ander nieuws