Huishoudhulp

Wil je meer rust en vrije tijd? Dan kan een poetshulp je daarbij helpen. De poetsdienst van Comforte zorgt ervoor dat je na een drukke werkdag in een kraaknet huis kan thuiskomen. Stofzuigen, dweilen, stof afnemen, ramen wassen, … We doen het voor jou!

Kan je door omstandigheden zelf niet meer zo goed instaan voor het onderhoud van je woning? Wil je wel wat hulp bij boodschappen of in de keuken? Ook dan ben je bij Comforte aan het juiste adres.

Bij de start komt de planner bij je langs om de taken op te lijsten. Goeie afspraken maken immers goeie vrienden. Daarna duiden we een vaste planner aan die ervoor zorgt dat jouw wensen waargemaakt worden.

Je betaalt één dienstencheque per gewerkt uur.  Om de kwaliteit en dienstverlening verder te kunnen blijven garanderen, wordt sinds 1 september 2022 een toeslag aangerekend van € 1,00 per gepresteerde dienstencheque. Concreet betekent dit dat er per kwartaal een factuur wordt opgemaakt met een afrekening volgens het aantal gespresteerde uren van de afgelopen maanden.