Jelle Bossuyt

Werkt in het Ganzenhof

'Ik ben blij dat we binnenkort klanten mogen verwelkomen'


Jelle is een vrolijke jongeman van 33. Hij komt al jaren naar het Ganzenhof. Een halve dag per week gaat hij mee met boer Luc naar de paarden. Hij helpt er de stallen uitkuisen en de paarden borstelen, iets waar hij elke keer naar uitkijkt. In de bioboerderij werkt Jelle het grootste deel van zijn tijd aan K-Lumet aanmaakblokjes.

“Momenteel volg ik ook opleiding om klanten te ontvangen omdat binnenkort ons bezoekerscentrum opent. Ik ben blij dat we dan klanten mogen verwelkomen in ons bezoekerscentrum. Ik vind het leuk om elke dag vrij te kunnen kiezen waar ik aansluit, al werk ik, zeker als het koud is, liever binnen dan buiten.”

Jelle woont in een groepswoning in de Oudenaardsesteenweg. Veel van zijn collega’s zijn ook vrienden waar hij mee samenwoont. Ze weten één voor één dat Jelle dol is op motoren.

“Ik ga soms mee op een trike met de motoclub, ik ben enorm fan van Harley Davidson. Maar ik hou ook van uniformen, zoals die van postbode, brandweerman, politieagent. Ik draag heel vaak hun uniformen. Het is mijn droom om ooit zo’n beroep te kunnen uitoefenen. Daarnaast voetbal ik graag, en als er volksspelen zijn, ben ik ook meteen van de partij.”

Genieten en doen wat hij graag doet, staat centraal in het leven van Jelle. Hij is niet graag alleen, maar is een echte teamspeler!