Ine Vandenabeele

Vrijwilliger Hoevekaffee

'Groenten wassen, noten kraken of portoflessen vullen, samen met de mensen die hier werken doe ik dat met plezier. Het is leuk om klanten te kunnen verwelkomen op deze idyllische plek!'


Ine werkt al sinds augustus vorig jaar mee op de bioboerderij.

“Ik was vorig jaar op zoek naar vrijwilligerswerk. Via Philippe die hier ook als vrijwilliger werkt, ben ik in het Ganzenhof terechtgekomen. Ik vind het ideaal! Je vertoeft in de gezonde buitenlucht en de mensen verwelkomen je heel hartelijk en enthousiast. Er heerst een open en losse sfeer.”

Meestal werkt ze in de tuin, maar Ine staat ook af en toe in de keuken. Les kijkt er telkens naar uit als Ine komt. Ze werken vaak samen als duo, bv. om krokussen te planten of groenten te oogsten. “Les en ik kunnen goed samenwerken, we vullen elkaar goed aan.”

Sinds kort komt Ine enkele uren meer naar de bioboerderij, om mee te helpen in het Hoevekaffee.

“Ik help mee in de keuken om het eten voor te bereiden, zodat het klaarstaat om op te dienen. Ik heb al enkele keren in de keuken geholpen en zie dat zeker zitten. Groenten wassen, noten kraken of portoflessen vullen, samen met de mensen hier doe ik dat met plezier! We kijken ernaar uit om mensen te verwelkomen!”