Vacature coördinator Villa Madiba

Vanaf september zal Villa Madiba opgesplitst worden in 2 huizen. Voor deze nieuwe werking zoeken we 2 meewerkende coördinatoren. Ben jij een sterke leider met passie voor zorg? Heb je ervaring met het coachen van medewerkers? Kom ons team versterken en bied hoogwaardige zorg aan mensen met intensieve zorgvragen.


In Villa Madiba willen we een warme thuis bieden en streven we naar een optimaal fysiek en mentaal welbevinden voor elk individu. Villa Madiba is een woning voor mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag die veel nabijheid en ondersteuning nodig hebben. Voor de cliënten van Villa Madiba is een basale grondhouding belangrijk. Alle cliënten hebben veel nood aan medische opvolging en/of een intensieve ondersteuning. Er is 24u per dag, 7 dagen op 7, een begeleider aanwezig, met een wakende nacht. We ondersteunen de cliënten met maximaal respect voor het individu. Interesse?

Bekijk de volledige vacature op onze jobsite

Stuur jouw sollicitatiebrief en CV met vermelding van de vacature via e-mail naar hr@groepubuntu.be  Wij verzekeren een vlotte en vertrouwelijke aanpak van uw kandidatuur.

 


Ander nieuws