Interesse in vrijwilligerswerk

Om de missie van Groep Ubuntu waar te maken kunnen wij niet zonder vrijwilligers. Een vrijwilliger is bovenop de basiswerking vaak de kers op de taart voor onze cliënten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vrijwilligerswerk hoeft niet groots te zijn, het kan in kleine dingen zitten maar een groot verschil maken voor onze cliënten. Anderzijds is het ook een meerwaarde voor jou persoonlijk en kan je jouw vrije tijd aangenaam invullen. Je maakt deel uit van een groter geheel en draagt bij aan de realisatie van een samenleving waarin iedereen de kans krijgt op een kwaliteitsvol leven. Wij engageren ons om vrijwilligers op een professionele manier te begeleiden en op te volgen.

Bekijk via onze website zelf eens alle domeinen van Groep Ubuntu en ga na wat jou interesseert en aanspreekt. Neem gerust contact op met Vicky Braekevelt via e-mail naar vrijwilligerswerk@groepubuntu.be.Om de administratie vlot te laten verlopen kan je hier ook de nodige documenten downloaden:


 


 

Interesse in een stage

Ben je student en op zoek naar een boeiende en uitdagende stage binnen een ruimer netwerk, dan ben je bij Groep Ubuntu aan het juiste adres! Wij engageren ons om stagiairs op een professionele manier te begeleiden en op te volgen. Uiteindelijk zijn stagiairs onze toekomstige medewerkers. We hebben er dus alle belang bij om wederzijds het onderste uit de kan te halen. Stagiairs krijgen de kans om mee te draaien in de dagelijkse werking en volwaardig deel uit te maken van het team.

Zoek je een stage in het kader van een opleiding via het volwassenenonderwijs (zoals HBO5), dan word je beschouwd als een (tijdelijke en vrijwillige) medewerker van Groep Ubuntu. Je krijgt de kans om mee te draaien in de dagelijkse werking, volwaardig deel uit te maken van het team en diverse interne vormingen mee te volgen.

Bekijk via onze website eens alle domeinen van Groep Ubuntu x 8K en ga na wat jou het meest interesseert en aanspreekt. Neem gerust contact met Vicky Braekevelt via e-mail naar vicky.braekevelt@groepubuntu.be.

Om de administratie vlot te laten verlopen, kan je hier ook de nodige documenten downloaden: