Kunst

Binnen Groep Ubuntu hebben we twee kunstwerkplaatsen waar je je als kunstenaar helemaal
kan uitleven.

Onder begeleiding ga je aan de slag met verschillende technieken: tekenen, schilderen, beeldhouwen,
mode-ontwerp, ... Regelmatig nemen we deel aan tentoonstellingen of andere evenementen.

 

 

Wil je meer informatie over werken bij Groep Ubuntu of heb je een specifieke vraag over onze kunstwerkplaatsen? Aarzel niet om onze mensen van Het Loket te contacteren. Zij helpen je graag verder.


 

Kunstwerkplaats De Zandberg

In Kunstwerkplaats De Zandberg creëer je eigen artistiek werk en werk je aan een oeuvre. De Zandberg biedt daarvoor atelierruimte en ondersteuning. De ondersteuning is artistiek, sociaal, individueel en op maat. Als kunstenaar ben je een individu, met geheel eigen interesses, focus en te ontwikkelen taal. Je werkt op een eigen plek en wordt individueel ondersteund. Het engagement houdt in dat je actief zoekt naar een eigen beeldtaal, en frequent aanwezig bent.

 


 

De Galerie

Ben je graag creatief bezig? Dan is het kunstatelier misschien wel iets voor jou. Vertrekkende vanuit jouw eigen leefwereld en interesses, creëer je als kunstenaar je eigen stijl en een eigen manier van werken. De coaches helpen je talent mee ontwikkelen zodat je kan uitgroeien tot een prachtig kunstenaar! De Galerie mocht dan ook al verschillende internationale nominaties en prijzen in de wacht slepen.