Ontspannen

Zowel tijdens de dagwerking als erbuiten bieden we een gamma aan ontspannende activiteiten aan: relaxatie, sporten, gezelschapsspellen spelen, naar de cinema, ... Daarnaast ijveren we ervoor dat onze mensen zoveel mogelijk aansluiten bij het reguliere aanbod aan ontspannende activiteiten. Ook hier kunnen we een rol in spelen, bv. via mobiele ondersteuning. 

 

Wil je meer informatie over het ontspanningsaanbod bij Groep Ubuntu? Aarzel niet om onze mensen van Het Loket te contacteren. Zij helpen je graag verder.


 

Ontspanning tijdens de dagwerking - Het Palet

Binnen Groep Ubuntu kan je kiezen voor ontspanning binnen het Palet. Zij bieden een heel aanbod aan activiteiten aan waarin je zeker iets vindt dat binnen je interesseveld ligt.

Enkele voorbeelden: fotografie, radio maken, wandelen, relaxatie, …

 


 

Ontspanning buiten de dagwerking - De Stroom

Vzw De Stroom organiseert activiteiten voor mensen met een beperking. Eén zaterdag per maand kan je kiezen uit verschillende activiteiten: dansen, uit eten, bowlen, naar de bioscoop, … Eén vrijdagavond om de twee maanden is er Cultimix. We komen samen in een café en kiezen één culturele activiteit uit om naartoe te gaan. 

Overdag hoef je je ook niet te vervelen. Maandelijks is er op zaterdag een hobby-atelier waarbij we ons creatief uitleven. Daarnaast organiseren we elke maand een leuke daguitstap. In de vakantieperiode doen we dit wekelijks. Voor mensen met autisme organiseren we maandelijks een spelletjesavond in spelotheek De Speelvogel.


 

Lorenzo Bruyneel

Gregory Deruyck

Pascale Vermandere

Frederic Moreels

Sabine Depuydt

Fabien Plettner

Mia Arckens

Arne Vanneste

Jelle Bossuyt

Wim Decoene

Dirk Simoens

Feline Depoortere

Dominique Allaert

Koen Lefebvre

Filip Valcke

Mario Belaen

Carine Delchambre

Marnix Belaen

Lies Voet

Maxime Matton

Annemie Detavernier

Pedro Van De Woestijne

Caroline Coulon

Hilde Peirs