1 2 3 4 5 6 7

Welkom bij Groep Ubuntu

Groep Ubuntu gaat als inclusieve netwerkonderneming net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken. Vanuit een actief luisteren naar hen en hun netwerk zoeken we samen naar unieke, creatieve antwoorden. Echt, maar dan ook echt maatwerk!

Mensen sterker maken maakt ook ons sterker. We worden algemeen erkend en gewaardeerd voor onze agogische kennis en onze uitgebreide expertise zowel op vlak van cognitieve training (mediërend agogisch handelen, breinbreker) als onze aanpak rond wellbeing (gentle teaching). Sterke inhoud en een warme aanpak voor de beste kwaliteit van leven.

Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren we én voor mensen met een (vermoeden van) beperking én voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan. Anders en sectoroverschrijdend! We zoeken naar kruisbestuiving over sectoren heen en in verbinding met de buurt. We vinden het immers heel normaal dat echt iedereen de kans krijgt om bij te dragen aan een warme, solidaire leefomgeving.

Mens zijn doe je samen. Iedereen zorgt voor iedereen.

Welkom bij Group Ubuntu

Activiteiten

10

okt

Hersenletselcafé

Een organisatie van Groep Ubuntu, CAR Overleie en az groeninge. Tijdens dit hersenletselcafé gaan mantelzorgers, personen met een hersenletsel (NAH) en professionelen in kleine groepjes in gesprek over verschillende thema's.

Lees meer

21

okt

Avondrit Mountainbike Krierecrossers en Groep Ubuntu

De Krierecrossers en Groep Ubuntu organiseren een recreatieve mountainbikerit. Startpunt is bioboerderij Het Ganzenhof in Avelgem.

Lees meer

Bekijk meer activiteiten

Onze troeven

Een warme aanpak

Uitgebreide expertise

Unieke en creatieve antwoorden

In verbinding met de buurt

Over sectoren heen

Ontdek meer troeven
Contacteer Het Loket Wonen bij ons Meer weten over ubuntu Bezoek Groep Ubuntu Onze winkels Onze dienstencheque- onderneming Nieuws Onze projecten steunen? Veelgestelde vragen Onze partners