Werkburo

Heb je het moeilijk om een job te vinden omwille van een (arbeids-)beperking? Dan kan je misschien via werkburo een traject opstarten om op vrijwillige basis taken op maat uitvoeren op de reguliere arbeidsmarkt. Je wordt individueel en op maat begeleid door jouw jobcoach gedurende het hele traject.

Op basis van jouw interesses en talenten zoekt de jobcoach, in overleg met jou, naar taken op jouw maat in een omgeving waar jij je goed voelt. Jouw jobcoach maakt duidelijke afspraken met jouw werkbegeleider over de job, leert jou nieuwe taken aan en geeft aan de werkbegeleider advies bij jouw begeleiding. Een blijvende opvolging van jouw werk, eerst van dichtbij en na verloop van tijd op afstand.
Je komt hiervoor in aanmerking als je een erkenning hebt van het VAPH, je naar ons doorverwezen wordt vanuit GTB (Gespecialiseerde Traject Begeleiding  van de VDAB), je start in RTH (je hebt een vermoeden van handicap en je hebt slechts een beperkte hulpvraag) of je ASS en een normale begaafdheid hebt.

Wil je meer weten over begeleid werk?

Contacteer Het Loket