Amenda - huishoudhulp bij Comforte

 

Amenda is een vivante jonge dame die bij Comforte werkt als huishoudhulp. Haar verhaal begint een viertal jaar geleden bij vzw BIK.  

‘Initieel startte ik als begeleider in de naschoolse opvang in de Centrumschool in Kuurne. Omdat er niet direct een mogelijkheid was om in die job extra uren te krijgen, ging ik daarnaast aan de slag als huishoudhulp. Een heel andere job, maar een aangename afwisseling. De combinatie was eigenlijk perfect en het feit dat alles via dezelfde werkgever liep, maakte het ook gemakkelijk om alles te regelen. 

 

 

Kort na mijn tewerkstelling werd het stukje van dienstencheques overgenomen door vzw Comforte en de kinderdagverblijven met de daaraan gekoppelde buitenschoolse opvang werd ondergebracht bij vzw tAlternatief. Op zich heeft dat niet echt veranderingen teweeggebracht voor mij. Ik heb aangename en lieve klanten met wie ik heel goeie contacten heb, maar de kinderen hebben toch wel mijn hart gestolen. Voor de schooluren en op woensdagnamiddag sta ik in de opvang waar ik me geen minuut verveel. Met kids om je heen heb je nooit een saai moment, er valt altijd wel iets te beleven. Aansluitend ga ik naar mijn klanten om te poetsen wat me dan weer een vorm van rust brengt. 
Comforte is een werkgever die ik zeker zou aanbevelen. De communicatie met Madina (Kuurne) verloopt echt perfect. Ik krijg altijd vlot een antwoord als er een vraag of probleem is en zeker niet onbelangrijk: als medewerker word je gehoord. In de toekomst zou ik het leuk vinden om nog meer met kinderen te werken, maar voor nu is het goed zoals het is. De ideale afwisseling en te combineren met mijn eigen 4 kinderen.’