het Andere geschenk

Sfeerbeelden

Productaanbod

het Andere geschenk

Mensen met een beperking hebben heel wat mogelijkheden. In het Andere geschenk kan je die mogelijkheden komen ontdekken. Je vindt er de producten die in onze ateliers gemaakt worden. We hebben een heel aanbod aan ambachtelijke producten, met oog voor kwaliteit. Daarnaast vullen we ons aanbod verder aan met producten gemaakt door mensen met een beperking in collega-organisaties.

Ons assortiment is erg ruim: houten kapstokken, kaarsen, schorten, kommetjes, dienbladen, maar ook heel wat voedingsproducten zoals de als streekproduct erkende Advokanter, verschillende apero’s, tapenades, koekjes, confituren, chocolade, …

De uitbaters van het Andere geschenk zijn mensen die door Groep Ubuntu x 8K ondersteund worden. Zij ontvangen je heel hartelijk en laten je graag kennismaken met het aanbod. Een groot deel van ons assortiment vind je op de kelderverdieping, die ook bereikbaar is met een lift.  

Naast het standaardaanbod bieden we ook producten aan aangepast aan de periode van het jaar of voor speciale gelegenheden: moederdag, vaderdag, einde schooljaar, Valentijn, kerst en eindejaar, … Op die manier kan je telkens een ‘ander geschenk’ aanbieden, aangepast aan de tijd van het jaar. We maken er bovendien werk van om jouw geschenk mooi in te pakken. Altijd leuk om te geven!

Open van dinsdag tot vrijdag van 11u30 tot 18 uur
Open op zaterdag van 13u30 tot 18 uur
Gesloten op zondag en maandag 


Enkele sfeerbeelden


Ontdek ons productaanbod


Enkele collega's

Tine Vangheluwe

Werkt in de BOkes

'Ik leg graag de spelletjes uit en let erop dat niemand valsspeelt.'