De Kameel met Vier Bulten

Sfeerbeelden

Productaanbod

De Kameel Met 4 Bulten

De kameel met 4 bulten is een uniek winkelconcept waarbij poëzie de leidraad is doorheen de winkel. De gedichten die je er tegenkomt, zijn één voor één geschreven door mensen met een verstandelijke beperking. Ze worden gebruikt op verschillende producten, maar ook als aankleding in de winkel. In deze belevingswinkel streven we naar kwaliteit, en bieden we unieke en eerlijke geschenken aan met een eigen accent. Met een kop koffie in de hand kan je rustig rondkijken. Wil je meer uitleg over de producten, dan helpen de uitbaters je graag verder. 

Het aanbod is vrij uitgebreid en gaat van picon, confituur, advocaat tot knuffelkussens, boekjes, keramiek en kaarten. Deze producten worden gemaakt door mensen met een beperking in de ateliers van Regenboog Kuurne. Ook de artistieke talenten van de cliënten worden ingezet. Zo worden tekeningen gebruikt op andere producten in de winkel zoals bedrukkingen van schorten, T-shirts en dienbladen.

In een aparte ruimte staan ook alle geboorte-attenties en doopsuiker uitgestald. Daar kunnen toekomstige ouders rustig overleggen en wegdromen bij de souvenirs voor de komst van hun kleine spruit.

Open van maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur
Gesloten op zaterdag en zondag


Enkele sfeerbeelden


Ontdek ons productaanbod


Enkele collega's

Tine Vangheluwe

Werkt in de BOkes

'Ik leg graag de spelletjes uit en let erop dat niemand valsspeelt.'