'Hun hartelijke begroeting spreekt boekdelen.'

 

 

De samenwerking tussen De Stroom en Blueberry Hill gaat al vele jaren terug. Koen is sinds vier jaar de nieuwe eigenaar en heeft de samenwerking verder uitgebouwd.  

‘De groep klimmers kwam in het verleden op verschillende momenten waardoor het niet altijd evident was om hen te helpen en te begeleiden. Samen met De Stroom hebben we gekeken om een vaste regeling uit te werken tegen een voordelig tarief. Hun budget is vaak beperkt, waardoor het niet gemakkelijk is om veel extra activiteiten te doen. Ze komen elke woensdagavond steevast langs en worden bijgestaan door een groepje van onze vaste klimmers. Sommigen komen zelfstandig, maar een aantal klimmers worden gebracht door hun ouders of netwerk. Voor mij is het overduidelijk dat ze heel graag langskomen in Blueberry Hill. Hun hartelijke begroeting spreekt boekdelen. 

Eind 2019 beslisten we om een actie op te zetten in het kader van De Warmste Week. De beslissing om 12 uur lang te klimmen ten voordele van De Stroom werd door iedereen meteen goed onthaald. Zowel voor de club als voor de klimgroep van De Stroom was het een fantastische ervaring. Als kers op de taart kwam StuBru langs in de klimzaal voor een interview. Een warme actie voor een warme organisatie.

Ga terug naar onze troeven.