‘Ik kom graag bij Hise over de vloer’ 

Bart Vanrobaeys heeft een bedrijf dat voeding produceert voor duiven. Een tiental jaar geleden heeft hij een product ontwikkeld dat in emmers verkocht wordt.  

“Mijn dochter was met haar school op bezoek geweest in Avelgem. Ze was onder de indruk van wat ze allemaal had gezien en vertelde er thuis uitgebreid over. Toen we startten met de emmers, moesten er ook etiketten op gekleefd worden. Ik dacht dat we dat evengoed aan die mensen van het semi-industrieel atelier konden geven. Ik nam contact op en we konden snel van start gaan.  

In het begin ging dat over een palet met 1.000 emmers, maar dat product bleek een groot succes te zijn. Nu levert de producent de emmers rechtstreeks bij Hise en haal ik bijna elke maand een volledige oplegger met bestickerde emmers op. Deze worden dan verkocht in 32 landen wereldwijd. 

 

 

Ik zou de emmers ook kunnen laten bedrukken, maar dan neem ik die mensen hun werk af. Bovendien zit Hise qua prijs heel goed. We hebben ook een goed en vlot contact. Er zijn een aantal mensen die dat bestickeringswerk heel graag doen. Ze kennen me al goed! Ik spring altijd eens binnen om goeiedag te zeggen. ‘De duif is daar’, zeggen ze dan. Ze zijn enorm enthousiast en halen voldoening uit hun werk, dat merk ik als ik hen zeg hoe tevreden ik ben met hun goede en vlotte service. Onlangs had ik karamellen met de naam van mijn bedrijf op. Ik neem dan ook eens een zak mee naar Hise. ‘t Is altijd plezant om er over de vloer te komen!”