Je kan ons steunen

Ben je overtuigd van onze realisaties? Je kan ons als particulier, vereniging of bedrijf steunen. 

Als bewuste en geëngageerde burger

Je kan je steentje bijdragen als bewuste klant in onze winkels, drink- en eetgelegenheden

Ontdek de mogelijkheden van personen met een beperking. In onze winkels De Drie Wijzen, het Ganzenhof, de Kameel met vier Bulten en het Andere geschenk vind je alle producten die in onze ateliers worden gemaakt, maar ook producten van andere organisaties. In De Drie Wijzen vind je ook een ruim assortiment fairtrade producten en de befaamde Kuurnse ezelsproducten. Genieten van een hapje en een drankje kan in deBOkes en De Drie Wijzen. In deBOkes kan je het tegen elkaar opnemen in één van de vele volksspelen. Ook verjaardagsfeestjes en andere privéfeesten zijn mogelijk.

Je kan je steentje bijdragen als enthousiaste vrijwilliger

Onze medewerkers zorgen voor de professionele ondersteuning van onze cliënten maar extra hulp is uiteraard altijd welkom en zelfs onmisbaar. Onze organisatie zou niet zijn wat ze nu is zonder de inzet van vele vrijwilligers, mensen die met plezier een stukje van hun vrije tijd aan onze mensen willen besteden.

Je kan je centje bijdragen met een gift

Er zijn altijd projecten die rechtstreeks ten goede komen aan onze mensen en die je met een gift kan steunen. Dit via overschrijving op rekeningnummer: BE78 4629 3556 4186. Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar.  

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Als vereniging of bedrijf

Rondleiding of teambuilding

Laat je tijdens een uitstap met je organisatie of team rondleiden op één van de sites van onze organisatie. Je kan onze ateliers bezoeken in Kortrijk, Kuurne of Avelgem. Daarnaast kan je in deBOkes of De Drie Wijzen terecht voor een drankje of een hapje. In de BOkes kan je ook afsluiten met volksspelen.

Tijdens een teambuilding kan je met enkele vrienden of collega’s de handen uit de mouwen steken in één van de vele ateliers, ons helpen bij klusjes of je kan een creatieve of sportieve middag beleven met onze mensen.

Een relatiegeschenk met een verhaal

Wij bieden ambachtelijk gemaakte, kwaliteitsvolle producten aan, voor tal van gelegenheden. We hebben zowel kleine attenties als relatiegeschenken, op maat van jouw vereniging of bedrijf, met de mogelijkheid om te personaliseren.

Kunst door mensen met een beperking

Wil je de onthaalruimte, burelen of vergaderzaal een andere uitstraling geven? Kies dan voor een kunstwerk van Groep Ubuntu! Je kan terecht in onze artotheek om kunstwerken te huren zodat je ruimtes geregeld een nieuwe look krijgen, of we kunnen op aanvraag enkele kunstwerken maken op maat van jouw bedrijf. We komen dan langs om de ruimtes te bekijken en onze kunstenaars gaan aan de slag.

Vrijwilligerswerk door onze mensen in jouw bedrijf of organisatie

Enkele uren per week kan een cliënt of een groep cliënten in jouw organisatie eenvoudige taken komen uitvoeren. Gaat het om plooi- of inpakwerk of semi-industrieel werk, dan kunnen we de taken ook in de lokalen van Groep Ubuntu uitvoeren.

Steun ons met een centje 

Je kan je centje bijdragen met een gift dit via overschrijving op rekeningnummer: BE78 4629 3556 4186. Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar.