Vacature coach voor mensen met een beperking

Voor verschillende settings zijn we op zoek naar een coach voor de ondersteuning van mensen met een beperking. Als netwerkorganisatie kunnen we vanuit een heel ruim aanbod de juiste ondersteuning op maat bieden op vlak van werken, wonen, vorming & vrije tijd, gezin & kind, mobiele ondersteuning en therapie.


Als coach stel je de cliënt centraal en kan je zowel zelfstandig als in team werken. Je bent voldoende stressbestendig, durft beslissingen te nemen en je hebt een sterk probleemoplossend vermogen. Je haalt energie uit nieuwe situaties en contacten met nieuwe personen. Open communicatie en integriteit zijn kwaliteiten van jou en je hebt een grote verantwoordelijkheidszin. Je bent goed in plannen en organiseren en kan ook plotse wijzigingen hierin meenemen. Je stelt je flexibel op in de ruime zin (werkrooster, takenpakket, denken, …) en avond- en weekendwerk vormen geen probleem. 

Heb jij zin in een mooie uitdaging in onze vooruitstrevende en dynamische organisatie? Bekijk dan zeker de volledige vacature:

Vacature Coach voor mensen met een beperking

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV met vermelding van de vacature vóór 19 september via mail naar steffy.tran@groepubuntu.be


Ander nieuws