Ontdek onze nieuwe woningen in de Cederlaan (Kortrijk)

 

Nog eind 2021 zullen we een nieuwe woning in gebruik nemen in de Cederlaan in Kortrijk. Sociale huisvestingsmaatschappij Wonen Regio Kortrijk bouwde dit complex met 18 ruime en comfortabele studio's

Mensen met een beperking of kwetsbaarheid zullen er kunnen wonen met veel nabijheid van een begeleider. Er zal immers 24u per dag iemand aanwezig zijn in de woning. De studio's hebben een eigen slaapgedeelte, badkamer, keuken en leefruimte. Op elke verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte met extra bergruimte en toiletten, en er is een aparte badkamer met ligbad en een ruime tuin. Enkele studio’s zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Er zijn ook studio's waar twee personen kunnen wonen.

Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd door sociale huisvestingsmaatschappij Wonen Regio Kortrijk en KRAS Architecten. Samen maakten ze van de wijk Ceder-, Sparren- en Perziklaan een aantrekkelijke en duurzame woonbuurt. Ze creëerden er een divers woonaanbod. Ecologisch verantwoord bouwen stond bij dit project voorop. De opwaardering van de buurt omvatte zowel de bouw van laagenergetische appartementen en assistentiewoningen als de renovatie van de bestaande woningen tot bijna-energieneutrale woningen. Gemeenschappelijke binnentuinen zorgen voor een aangename woonomgeving en contact tussen de bewoners.

Bovendien ligt de woning in een rustige woonwijk op een boogscheut van het centrum van Kortrijk en vlakbij de op- en afritten van de autosnelweg.  


 

Wil jij dit project mee opstarten?

We zoeken wooncoaches om mee aan de wieg van dit nieuwe project te staan. Wil je er mee voor zorgen dat de bewoners zich meteen thuis voelen? Kan je voor een warme, huiselijke sfeer zorgen en het huishouden op een goede manier runnen? En slaag je erin samen te werken met de buurt en hen maximaal bij het woongebeuren te betrekken? Dan ben jij misschien wel de geknipte persoon voor deze job. 

Bekijk de vacature Wooncoach Cederlaan op onze jobsite.

Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te bezorgen aan Steffy Tran
(steffy.tran@groepubuntu.be) voor 18 oktober. 


 


 

 

Wordt de Cederlaan of één van onze andere woningen 
jouw nieuwe thuis? 

Contacteer Het Loket voor meer info: loket@groepubuntu.be of 056/36 14 73