Bezoeken en teambuilding

Na een korte voorstelling van onze organisatie krijg je een rondleiding in één van onze satellieten. Dat kan in Avelgem, Kortrijk, Kuurne of Harelbeke. Je kan er onze mensen aan het werk zien.

In enkele voedingsateliers zijn om hygiënische redenen geen bezoekers toegelaten, maar door de open structuur kan je de activiteiten wel volgen. In de andere ateliers zullen onze mensen je met veel enthousiasme hun vakmanschap laten zien en de manier van werken uitleggen.

Na het bezoek aan een van de dagcentra word je verwacht in speel-o-bistro deBOkes in het centrum van Kortrijk of belevingswinkel De Drie Wijzen in hartje Kuurne. In deBOkes kan je napraten met een drankje en enkele volksspelen uitproberen. In het Andere geschenk vind je heel wat producten die in onze ateliers worden gemaakt. De Drie Wijzen biedt jou een drankje aan of een heerlijke kom verse soep. Je vindt er producten uit de ateliers gemaakt door mensen met een beperking, maar ook fairtrade producten en de befaamde Kuurnse ezelsproducten.

Deze formule met één drankje kost € 7 per persoon. Tegen een meerprijs kan je dit ook uitbreiden met een maaltijd, een dessert en/of volksspelen.

Heb je liever wat meer actie?

Kies dan voor een teambuilding. Tijdens een teambuilding kan je met enkele vrienden of collega’s de handen uit de mouwen steken in één van de vele ateliers, ons helpen bij klusjes of je kan een creatieve of sportieve middag beleven met onze mensen. Teambuildings worden in samenspraak uitgewerkt op maat. 

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie!


 

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in: