Wil jij aan de slag als locatieverantwoordelijke in Krokonijn?

Voor ons kinderdagverblijf Krokonijn zijn we op zoek naar een enthousiaste, goedlachse locatieverantwoordelijke.


Krokonijn is erkend en gesubsidieerd door Kind en Gezin. Er is plaats voor 25 kinderen tussen 0 en 3 jaar. We bieden toegankelijke en laagdrempelige kinderopvang waarbij participatie van kwetsbare gezinnen, respect voor diversiteit en sterke lokale inbedding centraal staan. Krokonijn maakt deel uit van vzw tAlternatief, die tewerkstelling aanbiedt met de nodige aandacht voor diverse profielen en statuten.

Als verantwoordelijke hou je contact met de ouders, organiseer je activiteiten, verzeker je een vlotte dagelijkse werking, volg je het financiële luik op van het kinderdagverblijf en coach je jouw team van medewerkers. Samen met de 7 collega-kinderbegeleiders zorg je voor een bruisende werking.

We bieden jou een 4/5 contract aan (30u) van onbepaalde duur met verloning volgens barema en anciënniteit binnen paritair comité 329.01.  

Bekijk de volledige vacature Locatieverantwoordelijke Kokonijn

Interesse? Stuur jouw CV en motivatiebrief met vermelding van de vacature voor 30 september 2021 via e-mail naar faustine.vanderbeke@groepubuntu.be. We verzekeren een vlotte en vertrouwelijke aanpak van je kandidatuur. 


Ander nieuws