Wij zoeken twee wooncoaches

In twee woningen in Bissegem en Marke waar we 24u per dag ondersteuning bieden, zoeken we een wooncoach. Als wooncoach ondersteun je de bewoners, volwassenen met een beperking (met eventueel bijkomende psychische problematiek) bij alle aspecten van het wonen. We streven naar een persoonsgerichte dienstverlening met maximaal respect voor elke persoon.  


Je komt terecht in een goed samenhangend team van collega's die er samen voor zorgen dat het huishouden goed draait en dat de cliënten ook individueel ondersteund en opgevolgd worden. 

Je beschikt over een A2 agogisch diploma en hebt ervaring in het ondersteunen van mensen met een beperking met psychische problematiek, bij voorkeur op vlak van wonen.

In Ter Vrije Aard (Bissegem) bieden wij je een tijdelijk contract aan voor een voltijdse tewerkstelling van 13 september tot 13 oktober. In de Zunnetoren (Marke) kan je snel opstarten en bieden we jou een halftijds vervangingscontract aan (19/38u).

Vacature Wooncoach Ter Vrije Aard

Vacature Wooncoach Zunnetoren

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV met vermelding van de vacature vóór 10 september (Ter Vrije Aard) of vóór 12 september (Zunnetoren) via mail naar steffy.tran@groepubuntu.be


Ander nieuws