Vacatures nieuw woonproject in Kortrijk

Nog eind dit jaar nemen we in de Cederlaan in Kortrijk een nieuw wooncomplex in gebruik. Sociale huisvestingsmaatschappij Wonen Regio Kortrijk bouwde dit complex met 18 ruime en comfortabele studio's. Om dit te realiseren zijn we nog op zoek naar meerdere wooncoaches die dit project mee kunnen helpen opstarten. 


Cliënten zullen er kunnen wonen met veel nabijheid van een begeleider, die 24 uur per dag aanwezig zal zijn. Het nieuwbouwproject wordt gerealiseerd door Wonen Regio Kortrijk en KRAS Architecten. Het complex telt 18 studio's met elk een eigen slaapgedeelte, badkamer, keuken en leefruimte. Op elke verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte met extra bergruimte en toiletten, en er is een aparte badkamer met ligbad en een ruime tuin. Enkele studio’s zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Er zijn ook studio's waar twee personen kunnen wonen. De woning ligt in een rustige woonwijk op een boogscheut van het centrum van Kortrijk.

Ontdek hier alles over dit nieuwe woonproject.

Het project zorgt voor extra jobs in onze organisatie. We zoeken meerdere wooncoaches om mee aan de wieg van deze nieuwe woning te staan. Wil je er mee voor zorgen dat de bewoners zich meteen thuis voelen? Kan je voor een warme, huiselijke sfeer zorgen en het huishouden op een goede manier runnen? En kan je samenwerken met de buurt en hen maximaal bij het woongebeuren betrekken? Dan ben jij misschien wel de geknipte persoon voor deze job. 

Ontdek de vacature op onze gloednieuwe jobsite.

Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te bezorgen aan Steffy Tran (steffy.tran@groepubuntu.be) voor 18 oktober
Ander nieuws