Vacature wooncoach voor nieuwe site in Kortrijk

Voor een nieuwe woning in de Sint-Amandslaan in Kortrijk zoeken we een wooncoach. Er zullen zowel mensen met een niet-aangeboren hersenletsel wonen als mensen met een andere beperking.


Er zijn 4 studio’s en 20 kamers met eigen sanitair. In combinatie met verschillende leefruimtes kunnen bewoners zowel genieten van hun privacy in hun eigen studio of kamer maar ze kunnen ook samenleven en -wonen met de andere bewoners.

Op Overleie in Kortrijk bouwen we in samenwerking met projectontwikkelaar ION een nieuwe woonsite in de Sint-Amandslaan. Eén van de nieuwe gebouwen is een woon-, dagbestedings- en therapieplek voor mensen met een niet-aangeboren letsel (NAH). Er zullen ook mensen met een andere beperking wonen. Er zijn 4 studio’s en 20 kamers met eigen sanitair. In combinatie met verschillende leefruimtes kunnen bewoners zowel genieten van hun privacy in hun eigen studio of kamer maar ze kunnen ook samenleven en -wonen met de andere bewoners. Als wooncoach ondersteun je de bewoners 24u per dag bij alle aspecten van het wonen. We streven naar een persoonsgerichte dienstverlening met maximaal respect voor elk persoon.  

Als wooncoach stel je de cliënt centraal en kan je zowel zelfstandig als in team werken. Je bent voldoende stressbestendig, durft beslissingen nemen en hebt een sterk probleemoplossend vermogen. Je haalt energie uit nieuwe situaties en contacten met nieuwe personen. Je kan goed plannen en organiseren en stelt je flexibel op.

Je hebt interesse in werken met mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Je gelooft in de levenslange leerbaarheid en veranderbaarheid van mensen met NAH. Je creëert hiervoor een uitnodigende en stimulerende omgeving zodat mensen zich maximaal kunnen ontplooien en de draad van het leven terug kunnen opnemen. Je hebt zin om kennis te verwerven in methodieken en hulpmiddelen om dit te realiseren. 

We bieden je een vervangingscontract aan voor een tewerkstelling van 30,4/38.

Vacature wooncoach Sint-Amandslaan

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV met vermelding van de vacature voor 10 oktober via mail naar steffy.tran@groepubuntu.be


Ander nieuws