Onze webshop staat online

Vanaf nu kan iedereen die dat wil online een bestelling plaatsen en deze thuis of op een ander adres laten bezorgen of afhalen in onze winkel Het Andere Geschenk. Je kan een mooi aanbod aan producten en pakketten bestellen.


Veilig winkelen is meer dan ooit belangrijk. Daar letten we op in onze winkelpunten, maar we kregen veel vragen van mensen die onze producten graag thuisbezorgd krijgen. Als innovatieve sociale onderneming konden we niet bij de pakken blijven zitten en gingen we meteen aan de slag. We hebben heel wat mooie en lekkere producten die je vanaf nu ook online kan aankopen.

Je kan ook kiezen voor een geschenkverpakking en er een kaartje met een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Een hartverwarmend geschenk om te geven of te krijgen in deze ongewone eindejaarsperiode. Bovendien zal je merken dat onze producten een hele transformatie hebben ondergaan. We dragen duurzaamheid immers hoog in het vaandel. Onze producten zijn verpakt in glazen bokalen en flessen, kraftverpakkingen en gerecycleerd karton. Ze kregen hiermee ook een nieuwe frisse vormgeving.  

Ga zeker eens een kijkje nemen op www.hetanderegeschenk.be
en maak je keuze.

We wensen jou alvast een warme, lekkere en gezellige eindejaarsperiode!

 


Ander nieuws