Onze chocolaterie centraal in magazine ST*RK

Ik ben chocolatier en daar ben ik trots op. Dat is de titel van het mooie artikel over onze chocolaterie in de nieuwe editie van ST*RK, het driemaandelijks magazine van het VAPH. Maker Miguel staat trots op de cover.


ST*RK-magazine pakt uit met 'een dossier werk'. Een job is immers meer dan een job. Een goede job is van onschatbare waarde. Ons werk verleent ons immers een identiteit. Het geeft structuur aan ons leven. We voelen ons waardevol, omdat we een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Collega’s en klanten bieden ons sociale contacten.

We doen ervaringen op, we leren bij, we groeien en ontplooien onze talenten. We krijgen erkenning en waardering. Ook mensen met een beperking halen veel voldoening uit hun job of activiteit, elk op zijn maat en volgens zijn talenten. Of het nu om regulier werk gaat, begeleid werk, een dagactiviteit of vrijwilligerswerk: een job is altijd véél meer dan gewoon een job.

Ateliercoach Michiel en makers Kevin en Miguel vertellen over hun boeiende job als chocolatier. Bekijk de volledige reportage via onderstaande link:

ST*RK - Nummer 39 - Dossier werk 


Ander nieuws