Kwaito stelt voor: pigas.be

Pigas: 'pandemie iedereen gelijk aan de start’ informeert over het aanpakken van een pandemie in kleinschalige cohousinginitiatieven voor mensen met een verhoogde kwetsbaarheid.
Vanuit het oogpunt van de cohouser, de professionele – en de mantelzorger, en organisator verzamelt pigas.be ervaringen en tips om alle cohousinginitiatieven over alle sectoren heen een gelijke start te bieden, voor meer balans tussen welzijn en gezondheid. Pigas.be startte als een initiatief van Kwaito, maar ook al enkele andere initiatieven uit andere sectoren sloten aan.

Maar ook jij kan meedoen. Want eerder dan een kant-en-klare-website willen we samen met andere sociale professionals de informatie verder uitbouwen. We vragen daarom expliciet om ook jouw ervaringen, frustraties, gouden tips en info over het evenwichtig aanpakken van een pandemie te delen met anderen.

Dus ben jij bewoner, mantelzorger, professionele zorgverlener of leidinggevende van een cohousingproject? Of ben je actief als vrijwilliger voor kwetsbare doelgroepen? Deel dan jouw ervaringen en tips, of schrijf mee aan nieuwe bijdragen voor Pigas.

Klik hier om mee te doen


Ander nieuws