Hoevekaffee Avelgem bedankt zijn gulle schenkers

Afgelopen zondag nodigde de bioboerderij Het Ganzenhof drie organisaties uit die de voorbije maanden mee hielpen bouwen aan de bioboerderij en het bijhorend Hoevekaffee.


Bioboerderij Het Ganzenhof en het Hoevekaffee zijn een vaste waarde in Avelgem. Het is een site van Groep Ubuntu waar mensen met een beperking worden ondersteund. In de tuin en de serres kweken we groenten en kruiden. We ontwikkelden ook een natuurlijke speeltuin voor bezoekers. Natuurvereniging Boshout vzw hielp ons aan splinternieuw tuingereedschap en aan zwaluwnesten. 

De wekelijkse lunch in het Hoevekaffee wordt telkens bereid met verse seizoensgroenten. Met het fruit, zoals bessen en peren, maken we lekkere taarten. Daarnaast wordt de oogst ook gebruikt om andere producten mee te maken, zoals bv. confituren, die je o.a. in het Hoevekaffee kan aankopen.

Sinds enkele maanden is het Hoevekaffee niet enkel tijdens de week, maar ook op zondagnamiddag geopend. Ons terras was dan ook aan uitbreiding en hernieuwing toe. Voor de aankoop van nieuwe terrasmeubels schonk Buitengewone Buurt Ganzenhof € 1.000 en schonk Paardenkoersen Outrijve € 750.

We nodigden deze drie gulle schenkers uit om hen tijdens een receptie op ons splinternieuw terras te bedanken voor wat ze voor ons betekend hebben.

Boshout vzw

Buitengewone Buurt Ganzenhof

Paardenkoersen Outrijve

 


Ander nieuws