Benieuwd welke vacatures wij in de aanbieding hebben?

Werken bij Groep Ubuntu, is werken in een warme werksfeer, op een plek waar je jezelf kan zijn. Ubuntu is onze drijfveer. Enthousiaste medewerkers zijn de motor van onze organisatie. Benieuwd welke vacatures wij in de aanbieding hebben? 


Bekijk dan zeker even het actueel aanbod op onze jobsite: jobs.groepubuntu.be

Vacature agogische coach/orthopedagoog

Voor onze agogische dienst zijn we op zoek naar een orthopedagoog/agogische coach (halftijds vervangingscontract) voor de regio Kortrijk. Als agogische coach sta je in voor het agogisch ondersteunen van de cliënt, zijn of haar netwerk en de medewerkers. Je maakt deel uit van het agogisch team en werkt binnen de pijler dagbesteding. Je coacht deze teams met jouw agogische expertise.

Vacature wooncoach

Ben je een geboren netwerker die cliënten actief betrekt in hun woongebeuren en omgeving? Voor de Ierlandlaan in Zwevegem zijn we op zoek naar
een Wooncoach. Als wooncoach stel je de cliënt centraal en werk je zelfstandig. Je vindt het uitdagend om in verbinding te gaan met de buurt en elkaars krachten hierin te versterken.

Vacature ateliercoach

In onze dagondersteuning Regenboog in Kuurne zoeken we een ateliercoach voor het kaarten- en stoffenatelier. Ben jij een creatieve en enthousiaste persoon met een open, warme en empathische houding? En kan jij je kennis inzetten om het zelfwaardegevoel van onze cliënten op te krikken? 

Daarnaast zoeken we ook nog een:

Wooncoach voor mensen met een grote zorgnood
Zorgkundige actieve nacht
Wooncoach voor onze woning in de Vrije Aardstraat in Bissegem
Coach voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
Medewerker technische dienst (sanitair en cv)
Coördinator atelierwerking in Avelgem
Vormingscoach voor de regio Avelgem
Chauffeur voor het vervoer van onze cliënten

Wens je meer informatie? Dan kan je steeds bij onze HR-medewerkers terecht.
Ander nieuws